Udskrivnings muligheder:

Lav din egen naturlige øjenskygge

Nu kan du lære, hvordan du laver din egen naturlige øjenskygge. Opskriften er simpel og kræver kun få ingredienser. Du kan lave dine egne justeringer, alt efter hvor cremet du ønsker at din øjenskygge skal være. Jeg har valgt at lave denne øjenskygge mere fast, da jeg har olieret øjenlåg. Derfor skal jeg passe lidt på med, hvor meget olie og smør jeg bruger, for at det ikke "kager" for meget - det er jo ikke ligefrem et kønt syn... Hvis du ikke har samme problem som mig, kan du med fordel komme lidt ekstra Sheasmør i, for at gøre øjenskyggen mere blød og nem at påføre. Du kan også skifte farven ud på pigmentet, så du får den farve som du bedst kan lide. Jeg har valgt en brunlig rød, da jeg godt kan lide den måde farven komplimenterer min øjenfarve.

Hvorfor bruger man øjenskygge?
Øjenskygge kan tilføje dybde og dimension til vores øjne. Alt efter hvilken farve man vælger, kan øjenskygge også komplementere ens øjenfarve og få vores øjenfarve til at "poppe" ved at f.eks. få blå øjne til at se endnu mere blå ud, end de egentligt er! Øjenskygge kan også få ens øjne til at virke større. Som de fleste nok ved, kommer øjenskygge i mange forskellige farver og teksturer og de fleste har som regel en favorit tekstur - om det er løst pulver, cremet, flydende eller på pen.

Hvad er forskellen på nogle øjenskygger og naturlige øjenskygger?
Nogle make-up mærker kommer forskellige ingredienser i som er skadeligt for huden. Disse ingredienser kan f.eks. være parabener, akrylamid og paraffinvoks. Ulempen ved disse ingredienser er tidlig aldring af huden, de tilstopper porerne og forstyrrer hudens normale funktion. De kan også forsage forsegling af andre toksiner, så de ikke kan udskilles naturligt. Derfor bruger vi kun naturlige produkter i denne øjenskygge opskrift. Vi bruger Sheasmør, bivoks og E-vitamin, som vores hud godt kan tåle og som ikke er giftige for kroppen.

Rigtig god fornøjelse

Jeg håber du kan bruge opskriften! Vi håber du vil smide en kommentar om dit projekt eller dele et billede med os på vores Instagram @hedenhus eller #Hedenhus

Husk at du kan finde mange af vores opskrifter på vores YouTube kanal - Hedenhus.

>> Se video guide her <<

Dette skal du bruge:
 1 stk Gryde
 1 stk Ildfast glas eller syltetøjsglas
 1 stk ske
 1 stk Rørepind Rørepind

 1 stk Lille tæt beholder
Ingredienser:
 1 ½ tsk Bivoks granulat Bivoks granulat

 ½ tsk Sheasmør Sheasmør

 4 dråber E-vitamin olie E-vitamin olie

 ¼ tsk Mineral farve pigment - Brun rød tone
Sådan gør du:
1

Kom 1 1/2 tsk bivoks op i de ildfaste glas.

2

Kom 1/2 tsk Sheasmør ned i glasset med bivoks.

3

Dryp 4 dråber E-vitamin olie ned i glasset med de andre ingredienser.

4

Kom det ildfaste glas ned i en gryde med lidt vand og tænd komfuret på middel varme. Rør rund i glasset til alle ingredienserne er smeltede.

5

Når alle ingredienserne er smeltede, tager du glasset op af gryden og tørrer det af for vand og kondensvand. Kom nu 1/4 tsk mineral pulver ned i glasset og rør godt rundt.

6

Når alle ingredienserne er rørt godt sammen og der ikke er nogle klumper i og massen stadig er varm og flydende, hælder du det ned i din lille beholder. Hvis der sidder noget tilbage i bunden og på siderne af glasset, kan du sætte det ned i det varme vand igen. Lad glasset stå i det varme vand til det smelter. Hæld nu massen over i beholderen igen.

7

Lad øjenskyggen stå til den er kold og stivnet. I mens glasset stadig er varmt, tager du noget køkkenrulle og tørrer glasset af for det værste øjenskygge. Hæld derefter opvaskemiddel ned i glasset og massere det godt rundt i glasset. Skyld glasset af. Vask nu glasset op, som du vil gøre normalt.